Velká a praktická balení jsou přesně to, co potřebujete pro vaše výrobníky čokolády. Jsou navrženy tak, aby uspokojily náročné potřeby zákazníků, kteří si oblíbili hustou horkou čokoládu. Nabízíme dvě řešení – máte možnost vybrat si mezi sáčkem a dózou.
Sáčky jsou optimální volbou pro menší výrobníky s kapacitou kolem 3 litrů. Jsou praktické a jednoduše použitelné pro ty, kdo preferují menší množství čokolády najednou. Na druhé straně jsou dózy ideální pro větší stroje s kapacitou 5-6 litrů, což znamená, že jsou přizpůsobeny vyšším potřebám a umožňují efektivní výrobu většího množství horké čokolády. Tímto způsobem vám nabízíme optimální řešení pro různé velikosti výrobních zařízení, které splní vaše potřeby našich výrobků
* V nabídce naleznete druhy čokolád k přípravě horkého nápoje (s obsahem kakaa vyšším než 25 %). Ostatní druhy označené * jsou z technologického a zákonného hlediska označeny jako nápoj v prášku pro přípravu horkého nápoje s příchutí čokoláda/krém (obsah kakaa je kvůli výraznosti dané příchutě nižší než 25 %).